Vremenska napoved

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči bodo padavine spet nekoliko pogostejše. Jutri bo sprva oblačno, padavine bodo ponehale. Popoldne bodo kratkotrajne plohe z malo sonca.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči bodo padavine spet pogostejše, manj verjetne bodo v vzhodnih krajih. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 8 °C.

V četrtek bo sprva oblačno, manjše padavine bodo čez dan najkasneje ponehale v jugovzhodnih krajih. Oblaki se bodo trgali, popoldne bodo nastale kratkotrajne krajevne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 15 °C.

OBETI

V petek se bo po dokaj jasnem in po nižinah meglenem jutru od zahoda postopno pooblačilo, manj oblakov bo na severovzhodu. Zapihal bo jugozahodnik. V zahodnih in deloma osrednjih krajih bodo občasno krajevne padavine, v vzhodnih pa popoldne kakšna ploha.

Podobno vreme bo tudi v soboto. Postajalo bo topleje. V nedeljo bo pretežno jasno in toplo.

VREMENSKA SLIKA

Nad srednjo Evropo in Balkanom je plitev ciklon, ki se počasi pomika proti severovzhodu. Nad našimi kraji se ob šibkih vetrovih tako pri tleh kot v višinah zadržuje hladen in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči se bodo predvsem na območju Alp spet pogosteje pojavljale padavine, ki se bodo do jutra razširile nad severni Jadran. Drugod bo večinoma suho.

V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. Bolj oblačno bo na Hrvaškem, kjer bo dopoldne še bolj deževno.

Vir: ARSO

Vremenska napoved v sliki

Vir: ARSO

Napoved 5 dni

Čet
9 °C
4 °C
Pet
16 °C
2 °C
Sob
18 °C
6 °C
Ned
22 °C
7 °C
Pon
24 °C
8 °C
Vir: ARSO

Pogosto ogledani kraji

Ljubljana
Maribor
Koper
Kranj
Novo mesto
Ptuj