Varovanje zasebnosti

Če potrebujete več informacij ali imate dodatna vprašanja glede naše politike varovanja zasebnosti, nas kontaktirajte na .

Na spletni strani po-sloveniji.com nam je varovanje zasebnosti zelo pomembno. Ta dokument opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih spletna stran sprejema in zbira ter kako jih uporablja.

Log datoteke
Kot večina spletnih strani, tudi po-sloveniji.com uporablja log datoteke. Informacije v log datotekah vsebujejo IP naslov, vrsto brskalnika, ponudnika dostopa do interneta (ISP), čas dostopa, vstopne in izstopne strani in število klikov na strani. Z njimi analiziramo trende, urejamo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov po strani in zbiramo demografske podatke. IP naslovi in drugi podatki niso povezani z drugimi informacij, na podlagi katerih bi vas lahko identificirali.

Piškotki (cookies)
po-sloveniji.com uporablja piškotke za shranjevanje informacij o uporabnikih, do katerih strani dostopajo ter prilagaja spletno stran glede na brskalnik oziroma glede na podatke, ki jih uporabnik pošlje preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotki
Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na spletni strani po-sloveniji.com. Google uporablja DART piškotek za prikazovanje oglasov uporabnikom glede na njihovo obiskovanje po-sloveniji.com in drugih spletnih strani na svetovnem spletu. Uporabniki lahko izključijo uporabo DART piškotka z obiskom spletne strani na naslovu http://www.google.com/privacy_ads.html.

Nekateri naši oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Naši partnerji so Google Adsense in Iprom.

Oglasni strežniki tretjih strank, ki prikazujejo oglase, uporabljajo tehnologijo, ki oglase in povezave pošiljajo neposredno uporabnikovim brskalnikom. Ob temavtomatično pridobijo uporabnikov IP naslov. Druge tehnologije (piškotki, JavaScript, Web Beacons) lahko te tretje stranke prav tako uporabijo za merjenje učinkovitosti njihovih oglasov in/ali za personalizacijo oglasov, ki jih uporabnik vidi.

po-sloveniji.com nima dostopa in nadzora nad piškotki, ki jih uporabljajo tretje stranke.

Za več informacij o zasebnosti tretjih strank ter o načinih odjave določenih praks, preberite dokumente politiki vatovanja zasebnosti tretjih strank. Na po-sloveniji.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Za natančne informacije o upravljanju piškotkov se obrnite na izdelovalca vašega brskalnika.