Vremenska napoved

Objavi na Facebooku Deli na Twitterju Objavi na Google Plus Natisni stran
Ponedeljek, 30.5.2016 ob 6h

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Danes bo v vzhodni Sloveniji deloma sončno s kakšno ploho. Drugod bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi plohami, predvsem popoldne tudi posameznimi nevihtami. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 stopinj C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v popoldanskem času bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 16, najvišje dnevne od 19 do 23, na vzhodu do 25 stopinj C.

OBETI

Tudi v sredo in četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v popoldanskem času bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, pogostejše bodo v zahodni Sloveniji. Jugozahodnik bo v četrtek oslabel.

VREMENSKA SLIKA

Nad večjim delom Evrope je ciklonsko območje. Od jugozahoda priteka v višinah k nam nekoliko hladnejši in razmeroma vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Danes bo spremenljivo oblačno.V krajih vzhodno in južno od nas bo več sonca, drugod bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Pihal bo jugozahodni veter.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v Alpah se bodo pojavljale plohe in nevihte. Še bo pihal jugozahodnik.


Vremenska napoved za Slovenijo Državne meteorološke službe RS. Napoved za Slovenijo in sosednje pokrajine, vremenska slika in obeti za prihodnje dni. Izdana so tudi morebitna vremenska opozorila.