Vremenska napoved

Objavi na Facebooku Deli na Twitterju Objavi na Google Plus Natisni stran
Torek, 2.3.2021 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči in jutri bo večinoma jasno. Jutri čez dan bo še nekoliko topleje.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči in zjutraj bo večinoma jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do-2, ob morju okoli 2 °C.

V sredo bo večinoma jasno, popoldne bo na severu lahko nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 °C.

OBETI

V četrtek bo še večinoma sončno, predvsem v hribovitih krajih na zahodu pa se bo oblačnost povečala. Zapihal bo jugozahodni veter. V petek se bo pooblačilo, dopoldne bodo padavine zajele severni del Slovenije in se popoldne razširile nad večji del države. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Hladilo se bo, meja sneženja se bo zvečer spuščala. V noči na soboto bodo padavine povsod ponehale. V soboto čez dan se bo zjasnilo. Na Primorskem bo še pihala burja.

VREMENSKA SLIKA

Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. V višinah s šibkim vzhodnim vetrom priteka nad naše kraje razmeroma topel in suh zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V sredo bo večinoma jasno, v krajih zahodno in severno od nas bo popoldne nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Čez dan bo razmeroma toplo.


Vremenska napoved za Slovenijo Državne meteorološke službe RS. Napoved za Slovenijo in sosednje pokrajine, vremenska slika in obeti za prihodnje dni. Izdana so tudi morebitna vremenska opozorila.