Vremenska napoved

Objavi na Facebooku Deli na Twitterju Objavi na Google Plus Natisni stran
Sreda, 22.9.2021 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči se bo večinoma zjasnilo, zjutraj bo ponekod kratkotrajna megla. Jutri bo precej jasno, več oblačnosti bo občasno na zahodu.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči se bo večinoma zjasnilo, ponekod po nižinah bo nastalo nekaj megle. Jutranje temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do 12 °C.

V četrtek bo precej jasno, več oblačnosti bo občasno na zahodu. Popoldne bo začel pihati jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 23 °C.

OBETI

V petek, soboto in nedeljo bo večinoma sončno, le v zahodnih krajih se bo oblačnost občasno povečala. Vse dni bo pihal jugozahodni veter, postopno bo topleje.

VREMENSKA SLIKA

Nad zahodno in srednjo Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Prek vzhodne Evrope se proti jugu pomika vremenska motnja, ki na vreme pri nas ne bo imela večjega vpliva. Od severa k nam še doteka razmeroma hladen in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V četrtek bo precej jasno, nekaj več oblačnosti bo predvsem v severni Italiji in ob severnem Jadranu.


Vremenska napoved za Slovenijo Državne meteorološke službe RS. Napoved za Slovenijo in sosednje pokrajine, vremenska slika in obeti za prihodnje dni. Izdana so tudi morebitna vremenska opozorila.